Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

troktiko: Η Μπόχα της Τρωκτικής Σαπίλας ΔΕΝ ακουμπά το Στράτευμα

Πολλές φορές έχουμε γράψει για την προσπάθεια σπίλωσης του στρατεύματος από τους εκάστοτε εμπόρους όπλων, ιδιαίτερα όταν ο Αρχηγός στρατού αρνείται να υποκύψει στα συμφέροντά τους. Τελευταία όμως το πράγμα παράγινε.

Περιβόητο για τον κιτρινισμό του blog, από το οποίο αναδύεται η μπόχα της τρωκτικής σαπίλας, γνωστό στους στρατιωτικούς κύκλους για την προσπάθεια του ιδιοκτήτη του να εδραιωθεί στο
 πάνελ των εμπόρων όπλων, έβαλε και πάλι κατά του στρατεύματος βρίζοντας τον αρχηγό του και γράφοντας ψευδώς ότι εξυπηρέτησε το γιό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Η ξεδιαντροπιά τους δεν έχει όριο. Άνθρωποι που δεν υπηρέτησαν ποτέ την Πατρίδα, προφασιζόμενοι τους ψυχάκηδες ή τις αδερφές τολμούν να τα βάλουν με τον αρχηγό του στρατού επειδή, σε αυτές τις δύσκολες για την Ελλάδα οικονομικές στιγμές, προσπαθεί να μειώσει τις αμυντικές δαπάνες και λέει ΟΧΙ στις αγορές όπλων.

Καταρχήν θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν διακατεχόμαστε και με τα φιλικότερα αισθήματα απέναντι στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αλλά για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους αναφέρουμε τα παρακάτω:

Ο γιός Τριανταφυλλόπουλος είναι 28 χρονών παντρεμένος με παιδιά και ως τούτου είναι υπόχρεος 8μηνης θητείας. Στη δήλωσή του ζήτησε να υπηρετήσει στις Διαβιβάσεις ισχυριζόμενος ότι έχει τα απαιτούμενα προσόντα από την πανεπιστημιακή του εκπαίδευση. Σαν δεύτερη επιλογή του έβαλε να υπηρετήσει ως οδηγός ως κάτοχος του ανάλογου διπλώματος οδηγήσεως που κατέχει.

Παρόλα αυτά τίποτε από τα παραπάνω δεν έγινε. Το αυτόματο σύστημα του έδωσε την ειδικότητα του ΣΚΑΠΑΝΕΑ και τον έστειλε να υπηρετήσει σε ακριτικό φυλάκιο της 79 ΑΔΤΕ στη ΣΑΜΟ. Όχι στην Αθήνα ούτε στον ηπειρωτικό χώρο αλλά στην παραμεθόριο στη ΣΑΜΟ.

Και ρωτάμε λοιπόν την απαίσια τρωκτική λάσπη. Από πού φαίνεται ότι ο Αρχηγός στρατού έκανε το χατίρι του Τριανταφυλλόπουλου; Αν κάποιος πρέπει να διαμαρτυρηθεί αυτός είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που στείλανε τον γιό του στη παραμεθόριο.

Πάρτε το χαμπάρι ΛΑΜΟΓΙΑ. Με τον Φράγκο Αρχηγό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΑΜΑΤΙΑ.
http://www.aitolia.gr/?p=3821