Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

defrejus.blogspot.com : Διαλύεται η Ν.Δ.

Βουλευτές και Ψηφοφόροι εγκαταλείπουν… τρομαγμένοι και αηδιασμένοι τη ΝΔ, μπροστά σε μια ενδεχόμενη εκλογή του Αποστάτη Σαμαρά!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
Οι ίντριγκες της καμαρίλας των «γκόλντεν μπόϋς»
(εκείνων που ευθύνονται για τη βαριά ήττα της ΝΔ και τώρα έχουν συστρατευθεί στο πλευρό του Προδότη Σαμαρά, επειδή είναι ο μόνος που τους έχει… εγγυηθεί τις καρέκλες τους!), η απαξίωση και οι ύβρεις από την πλευρά Σαμαρά σε Ιστορικούς Ηγέτες της Παράταξης, όπως ο επί 9 χρόνια Πρόεδρος και επί 3,5 χρόνια Πρωθυπουργός Κων/νος Μητσοτάκης, το εφιαλτικό παρασκήνιο των ανίερων «πιέσεων» που ασκούν οι «σαμαρικοί» Μεγαλοεργολάβοι Νταβατζήδες (βλ. Μπόμπολας, Βγενόπουλος, Αλαφούζος κλπ) σε βουλευτές και στελέχη για να συνταχθούν με την υποψηφιότητα του Αποστάτη, οι ακροδεξιές κορώνες περιχαράκωσης και εθνικισμού που εκτοξεύονται από τον Αρχιαποστάτη και τα γραφικά του φερέφωνα, έχουν ήδη αρχίσει να… διαλύουν τη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, που ίδρυσε πριν από 35 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με κεντρικό της ιδεολογικό άξονα το Φιλελευθερισμό και όχι τον Παλαιοδεξιό λαϊκισμό, που σήμερα επαγγέλλεται ο θλιβερός Αντωνάκης!

Ήδη βουλευτές αηδιασμένοι άρχισαν να… εγκαταλείπουν το σκάφος, ανεξαρτητοποιούμενοι από την Κ.Ο. της ΝΔ, όπως ο Δ. Σταμάτης, παλαιός συνοδοιπόρος του Σαμαρά στην ΠΟΛΑ, που -ακριβώς επειδή τον… έμαθε και από την καλή και από την ανάποδη…- αρνήθηκε να τον υποστηρίξει τώρα, και -λόγω των αφορήτων και ανηθίκων πιέσεων που υφίσταται- προτίμησε την ανεξαρτητοποίηση από τη ΝΔ!!!

Αλλά μακάρι το κακό να τελείωνε στον κ. Σταμάτη! Δυστυχώς, κατά εκατοντάδες χιλιάδων άρχισαν ήδη να στρέφουν την πλάτη τους προς τη ΝΔ ακόμη και οι ψηφοφόροι που της είχαν… απομείνει στις 4 του Οκτώβρη!!! Ο ένας στους τρεις από αυτούς, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Focus που δημοσιεύεται αύριο στη Real News, αποσύρει ήδη την εμπιστοσύνη του από τη ΝΔ!!! Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αυτής είναι συντριπτικά για τη ΝΔ και έχει αξία ότι η έρευνα έγινε τις τελευταίες ημέρες που η περιρρέουσα ατμόσφαιρα (γκάλοπ, σύμπραξη Αβραμόπουλου, κλπ) «ευνοεί» το ενδεχόμενο της εκλογής Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος!!! Πρόκειται για ηχηρότατη καμπάνα προς την Παράταξη αυτή, που δείχνει να αντιδρά με τρόμο και αποστροφή στα ψευτοδιλήμματα περιχαράκωσης και ακροδεξιάς εθνικιστικής εσωστρέφειας που συγκροτούν τον κεντρικό άξονα της «πλατφόρμας Σαμαρά»!
............................................................................
AYTEΣ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ: