Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Πιπερόπουλος: Αγαπητό μου troktiko

Πόσο ξεφτίλας είσαι;

ΑΓΑΠΗΤO ΜΑΣ BLOG ΤΡΩΚΤΙΚΟ
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΠΙΣΥΝΑΠTΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΟΥ k, ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑ
ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ Αρβανιτόπουλου-Παπαμιμίκου για «καλπονοθεία» στην ΟΝΝΕΔ;

Αποδεικνύεται και στην πράξη ο ρόλος που κάποιοι επιθυμούν να παίξουν στην ΟΝΝΕΔ. Μέτα την έντεχνα στημένη προσπάθεια της ομάδας του Ανδρέα Παπαμιμίκου να εμποδίσει τους Βορειοηπειρώτες και τους Κύπριους να ψηφήσουν και το ηχηρό χαστούκι που δέχτηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά … οι «Παπαμιμίκοι» που είοχαν διατυμπανίσει ότι ο ΑΝΔΡΕΑΣ τους είχε επιτύχει τις «ανοικτέ διαδικασίες» τώρα προσπαθούν να περιορίσουν τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν στις εκλογές για Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ.
Ο Παπαμιμίκος φέρεται να προτείνει το στήσιμο μόνο 100 καλπών σε πανελλαδικό επίπεδο, την ώρα που ΜΟΝΟ η Αττική έχει 122 δήμους και η ελληνική επικράτεια διαμορφώνεται από έναν μεγάλο αριθμό νησιών και απομακρυσμένων δήμων. Κάποιοι φαίνεται επιθυμούν να αποτρέψουν τη νεολαία από το να συμμετάσχει … αναγκάζοντας την να «ταξιδέψει» για να εκλέξει πρόεδρο.
Αλήθεια γιατί φοβάται ο Παπαμιμίκος να στηθούν κάλπες στο πρότυπο της εκλογής Προέδρου Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ την αποκλειστικότητα της επιθμίοας για μία ανοιχτή σε όλους ΟΝΝΕΔ;
Γιατί ένα κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος συντάσσονται με την άποψη αυτή, την ώρα που το κόμμα εφάρμοσε μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στις δικές του εσωκομματικές εκλογές; Μεθοδεύεται η συρρίκνωση της δυναμικής και του ρόλου της ΟΝΝΕΔ στην παράταξη με τη σύμφωνη γνώμη μερίδας νεολαίων που πρόσκεινται στον Παπαμιμίκο;
Την ίδια ώρα ο Κώστας Χατζής που ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ στην προσπάθεια για ΑΝΟΙΚΤΕΣ εκλογές ΕΠΙΜΕΝΕΙ στη μεγαλύτερη, κατά το δυνατόν, συμμετοχή και την προστασία της διαφάνειας στην εκλογική διαδικασία.
Στα πλαίσια αυτά, ‘όπως ΕΞ ΑΡΧΗΣ επέμενε ο Κώστας Χατζής (και τώρα φαίνεται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ το «δήθεν» του Ανδρέα Παπαμιμίκου) η νεολαία οφείλει να χρησιμοποιήσει και να ενσωματώσει την εμπειρία που προέκυψε από τις εκλογές του κόμματος, τοποθετώντας τουλάχιστον μία κάλπη σε κάθε μικρό δήμο της χώρας και πολλές σε Δήμους όπως της Αθήνας, Πειραια, Θεσσαλονίκης, Βόλου Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου κοκ.
Στην άποψη αυτή συγκλίνει όχι μόνο η πλειοψηφία των ΔΑΠιτών και ΟΝΝΕΔιτών, αλλά και ο έτερος υποψήφιος Βασίλης Αξιώτης, που δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να δουν μία νεολαία συρρικνωμένη και αδύναμη.
Θα επιτρέψει ο Αντώνης Σαμαράς το σχέδιο παραγκωνισμού και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ της νεολαίας ή θα δώσει ηχηρό μήνυμα ότι εσωστρέφεια, κλειστά συστήματα εξουσίας και αποκλεισμοί δεν χωρούν ΠΛΕΟΝ στη Νέα Δημοκρατία της Ελπίδας;


Γαλάζια Νεολαία
galazianeolaia@gmail.com