Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ν.Δ. Να μην παραιτηθεί ο Χρυσοχοϊδης !

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Δένδιας, σχετικά με την αποψινή ισχυρή έκρηξη στα Πατήσια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με αποτροπιασμό την βομβιστική επίθεση στα Πατήσια και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες συνανθρώπους μας.

Η πολλοστή βομβιστική επίθεση τους τελευταίους μήνες, φέρνει με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο το τεράστιο έλλειμμα δημόσιας ασφάλειας σήμερα στη χώρα μας. Οι τοποθετήσεις ισχυρών εκρηκτικών μηχανισμών, τα συχνότατα επεισόδια με πάσης φύσεως ταραχοποιούς και η μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας, πιστοποιούν το πρόβλημα.

Με την συγκεκριμένη αφορμή, καλούμε για μία ακόμη φορά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να πάρει το ταχύτερο δυνατόν μέτρα μετά από έξι μήνες διαπιστώσεων και να σταματήσει επιτέλους να παριστάνει τον θεατή, μπροστά στα αλλεπάλληλα πλέον συμβάντα.

Δυστυχώς, ο κ. Χρυσοχοΐδης έσπειρε ανέμους και η χώρα θερίζει θύελλες. Η Ελλάδα όμως δεν αντέχει άλλο την αδράνεια και την αβουλία της κυβέρνησης σε έναν εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι θα στηρίξει με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της δημόσιας ασφάλειας. Αρκεί να υπάρξει τέτοια πρόθεση και από την πλευρά της κυβέρνησης.