Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Θα φακελώνονται οι δεξιοί

«Υποδιεύθυνση Προστασίας της Δημοκρατίας» θα δημιουργήσει ο κ. Χρυσοχοΐδης, για να παρακολουθούνται και να φακελώνονται συντηρητικοί πολίτες. Δεν με πιστεύετε; Διαβάστε:

«Η ρατσιστική... δράση των ακροδεξιών είναι αποτέλεσμα των λαθών που έχουν γίνει στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Πρέπει αυτή η δραστηριότητα να μην υποτιμηθεί και να... κτυπηθεί από την αρχή. Πρέπει να συλλέξουμε πληροφορίες για αυτά τα άτομα, γιατί είναι πιθανόν να πυκνώσουν τη δράση τους... Χρειαζόμαστε επειγόντως πλήρες δίκτυο πληροφοριών...».

Δεν σας θυμίζουν λίγο από ΕΣΣΔ και KGB τα παραπάνω; Επειδή κουτόχορτο δεν τρώμε, παρά τα προβοκατόρικα περί «πύκνωσης της δράσης», επισημαίνουμε: για τα περί «παρακολούθησης» της δράσης των «ακροδεξιών» και των «εθνικιστών» που μας μετέφεραν αστυνομικοί ότι ετοιμάζεται, θα σας συνιστούσαμε κ. Χρυσοχοΐδη να αφήσετε τους σταλινισμούς και την παροχή «δολωμάτων» στην αριστερά. Ποιος θα προσδιορίζει και πως ποιοί είναι και τί; Πρασινοφρουροί αστυνομικοί, με «συγκεκριμένες» οδηγίες; Θα φακελώνουν δεξιούς πολίτες, σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της αυτοοργάνωσης και του πατριωτικού κινήματος; Θα δώσετε ξανά εντολές να απωθηθούν ή να χτυπηθούν Έλληνες, όπως στον Άγιο Παντελεήμονα; Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Κουφοντίνας και Τσουτσουβής, από το κόμμα σας προέρχονταν... Δηλαδή, εκεί κοιτάξτε.

Δεν διαπραγματευόμαστε ελευθερίες

Κατανοήστε κάτι κ. υπουργέ: ο πατριωτικός χώρος, μετράει νεκρούς και πεσόντες για την Ελευθερία. Δεν θα φαλκιδεύσετε εσείς τα κεκτημένα μας. Υπάρχει Σύνταγμα και υπάρχουν νόμοι και ισχύουν για όλους, δηλαδή και για εσάς. Εφόσον υποπέσει κάτι στην αντίληψή μας, όπως παρακολουθήσεις ή ρουφιανιές εκ μέρους «υπηρεσιών», θα σας καταγγείλλουμε δημοσίως και διεθνώς. Εργολαβίες τέτοιου είδους, δεν θα περάσουν... Όπως δεν θα περάσουν και οι μαζικές πολιτογραφήσεις που ετοιμάζει η κυβέρνησή σας. Όσο κι αν προσπαθείτε εκ των προτέρων να αμβλύνετε τις αντιδράσεις, χρησιμοποιώντας μάλιστα τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.